Informatie voor vakantievrijwilligers

De voorbije maanden heeft het coronavirus onze levens fundamenteel op zijn kop gezet. Ook de werking en activiteiten van Samana bleven niet gespaard.

Zorgeloos op vakantie gaan

Wij vinden de veiligheid en gezondheid van onze vakantiegangers en vrijwilligers heel belangrijk. Als organisator neemt Samana dan ook voorlopig geen risico. Van zodra we terug groen licht krijgen, neemt Samana alle mogelijke maatregelen om de vakanties veilig te laten verlopen. Meer informatie zal je hier kunnen vinden van zodra er zicht is op een heropstart.

Klaar om ons vakantieteam te versterken?

Klik hier voor meer informatie over de rol van een vakantievrijwilliger.

Heb je verder alle richtlijnen grondig gelezen en ben je klaar om samen met ons een glimlach op de gezichten van onze vakantiegangers te toveren?
We verwelkomen je graag in ons team van vakantievrijwilligers!

Inschrijven doe je als volgt:

  • Is het de eerste keer dat je als vakantievrijwilliger wil meegaan? Schrijf je dan in via deze pagina. Samen bekijken we hoe we jouw rol als vrijwilliger het beste vormgeven.
  • Heb je al ervaring als vakantievrijwilliger? Ga naar onze vakantie zoekmachine, zoek een vakantie die je interesseert en schrijf je in als vrijwilliger voor deze vakantie. Op dit moment staan de vakanties voor 2021 nog niet online. Als gekende vrijwilliger van Samana ontvang je binnenkort zeker meer informatie hierover.
    (Is het de eerste keer dat je je online inschrijft? Het stappenplan op deze pagina wijst je de weg.)